Pel·licula

A dos metros de ti

Direcció: 
Justin Baldoni
Actors: 
Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Moises Arias, Kimberly Hebert Gregory, Parminder Nagra, Claire Forlani, Kaleb Williams, Evangeline Hill, Gary Weeks, Ariana Guerra, Emily Baldoni, Cynthia Evans, Jim Gleason, Todd Terry, Armando Leduc, Phillip Mu...
Títol original: 
Five Feet Apart
Qualificació: 
No recomanada per a menors de 7 anys
Nacionalitat: 
EUA
Compra d'entrades
Encara sense vots

Stella i Will són dos adolescents indòmits l'amor dels quals desafia tot l'establert i revoluciona el seu món. Encara que ambdós pateixin fibrosi quística (FQ), no podrien ser més diferents. Stella és una popular videoblocaire a qui li agrada sentir-se l'estrella del seu univers. Will, tanmateix, és tot el que ella evita meticulosament: un xaval rebel i transgressor que no sembla prendre's seriosament ni el seu propi futur. Stella és tot allò que desperta escepticisme a Will: és una triomfadora que posa passió en tot el que fa malgrat les seves dificultats. De fet, quan es coneixen per primera vegada, cap d'ells no posa la menor pega en complir l'estricta directriu mèdica de mantenir dos metres de distància a tota hora, per evitar que Will li transmeti a Stella un perillós bacteri.

Però, després d'una sèrie d'esdeveniments tan divertits com emocionants, Stella està a punt de donar-li a Will un motiu per lluitar, i Will està a punt de donar-li a Stella una dosi de llibertat espontània. I ambdós donaran un tomb a les normes atrevint-se a recuperar l'espai que els separa, emoció a emoció i centímetre a centímetre.

No hi ha cap sessió programada per la projecció d'aquesta pel·lícula

megabanner2_espectacles

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Enquesta