Pel·licula

El reino

Direcció: 
Rodrigo Sorogoyen
Actors: 
Antonio de la Torre, Mónica López, Josep Maria Pou, Nacho Fresneda, Ana Wagener, Bárbara Lennie, Luis Zahera, Francisco Reyes, María de Nati, Paco Revilla, Sonia Almarcha, David Lorente, Andrés Lima, Óscar de la Fuente
Títol original: 
El reino
Qualificació: 
No recomanada per a menors de 12 anys
Nacionalitat: 
Espanya
Compra d'entrades
Mitjana: 5 - Total: 1 vot

Manuel (Antonio de la Torre), un influent vicesecretari autonòmic d'un partit polític, que el té tot a favor per fer el salt a la política nacional, observa com la seva perfecta vida s'enfonsa a partir d'unes filtracions que l'impliquen en una trama de corrupció juntament amb Paco, un dels seus millors amics.
Mentre els mitjans de comunicació comencen a fer-se eco de les dimensions de l'escàndol, el partit fa pinya i únicament Paco surt indemne.
Manuel és expulsat del regne, assenyalat per l'opinió pública i traït pels que, fins fa unes hores, eren els seus amics. Encara que el partit pretén que ell carregui amb tota la responsabilitat, Manuel no es resigna a caure sol. Amb l'únic suport de la seva dona i de la seva filla, i atrapat en una espiral de supervivència, Manuel es veurà obligat a lluitar contra una maquinària de corrupció que fa anys que està greixada, i contra un sistema de partits en el qual els reis cauen, però els regnes continuen.

No hi ha cap sessió programada per la projecció d'aquesta pel·lícula

megabanner2_espectacles

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Com celebres la Setmana Santa?