Pel·licula

La favorita

Direcció: 
Yorgos Lanthimos
Actors: 
Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn, James Smith, Mark Gatiss, Jenny Rainsford, Tim Ingall, Basil Eidenbenz, Timothy Innes, Jack Veal, James Melville, Hannah Morley, John Locke
Títol original: 
The Favourite
Qualificació: 
No recomanada per a menors de 12 anys
Nacionalitat: 
Regne Unit
Compra d'entrades
Encara sense vots

Principis del segle XVIII. Anglaterra està en guerra amb França. No obstant això, les curses d'ànecs i la ingesta de pinyes són pròsperes. Una fràgil reina Anne (Olivia Colman) ocupa el tron i la seva amiga propera Lady Sarah (Rachel Weisz) governa el país al seu lloc, mentre atén la salut precària i el temperament volàtil d'Anne. Quan arriba una nova criada, Abigail (Emma Stone), el seu encant fa que es guanyi l'afecte de Sarah, qui la presa sota la seva ala, situació que li obre les portes a Abigail per tornar a les seves arrels aristocràtiques.
Cada vegada que les polítiques de guerra el prenen molt temps a Sarah, Abigail omple el buit per substituir l'acompanyanta de la reina. La seva creixent amistat li dóna l'oportunitat a Abigail perquè satisfaci les seves ambicions, i no deixarà que ni una dona, ni un home, ni la política o una llebre s'interposin al seu camí.

No hi ha cap sessió programada per la projecció d'aquesta pel·lícula

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta