Pel·licula

Perdiendo el este

Direcció: 
Paco Caballero
Actors: 
Julián López, Miki Esparbé, Silvia Alonso, Malena Alterio, Javier Cámara, Carmen Machi, Younes Bachir, Leo Harlem, Eduard Soto, Tom So, Chacha Huang, Gorka Aguinagalde, Marcos Zhang, Malena Gutiérrez
Títol original: 
Perdiendo el este
Qualificació: 
No recomanada per a menors de 7 anys
Nacionalitat: 
Espanya
Compra d'entrades
Encara sense vots

Amb mil tres-cents milions d'habitants, i a punt de convertir-se en la primera potència econòmica mundial, la Xina ha traspassat el tòpic de país exòtic de cultura mil·lenària, on es menja arròs amb escuradents i les erris es pronuncien eles, per convertir-se en un país modern i puixant, una nova terra d'oportunitats en la qual tot és possible.

Per això milers de joves, fills d'una vella Europa cada vegada més vella, carreguen les seves ambicions a les seves maletes i creuen nou mil quilòmetres de distància disposats, com els pioners, a conquerir el Llunyà Est. Però no és gens fàcil triomfar en una terra que té un idioma, una cultura i uns costums que són a un món de distància. I no només geogràficament.

Després de Perdiendo el Norte arriben les noves aventures de la generació perduda, que en la seva recerca de fortuna pel Llunyà Orient es trobarà més perduda que mai.

No hi ha cap sessió programada per la projecció d'aquesta pel·lícula

megabanner2_espectacles

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

A nivell local, voteu prioritzant al candidat/a o al seu partit?