Avís legal

Tel: 626109034 - 68519783
PONENT FUTSAL ALCARRÀS
PONENT FUTSAL ALCARRÀS Carrer Segon Passeig de Ronda S/N · 25180 Alcarràs, Lleida · Tel: 626109034 - 68519783

Avís legal

Tots els continguts del lloc web PONENT FUTSAL ALCARRÀS —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de PONENT FUTSAL ALCARRÀS , bé de societats del grup al qual PONENT FUTSAL ALCARRÀS pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web PONENT FUTSAL ALCARRÀS és propietat exclusiva de PONENT FUTSAL ALCARRÀS i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web PONENT FUTSAL ALCARRÀS és de PONENT FUTSAL ALCARRÀS o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de PONENT FUTSAL ALCARRÀS o dels seus proveïdors.

PONENT FUTSAL ALCARRÀS i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de PONENT FUTSAL ALCARRÀS són marques protegides per PONENT FUTSAL ALCARRÀS . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de PONENT FUTSAL ALCARRÀS (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de PONENT FUTSAL ALCARRÀS constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

PONENT FUTSAL ALCARRÀS es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, PONENT FUTSAL ALCARRÀS es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de PONENT FUTSAL ALCARRÀS com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i PONENT FUTSAL ALCARRÀS no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. PONENT FUTSAL ALCARRÀS no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de PONENT FUTSAL ALCARRÀS .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que PONENT FUTSAL ALCARRÀS inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que PONENT FUTSAL ALCARRÀS no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a PONENT FUTSAL ALCARRÀS no implica que PONENT FUTSAL ALCARRÀS l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de PONENT FUTSAL ALCARRÀS es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup PONENT FUTSAL ALCARRÀS.

PONENT FUTSAL ALCARRÀS exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de PONENT FUTSAL ALCARRÀS o de webs de tercers.

PONENT FUTSAL ALCARRÀS no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de PONENT FUTSAL ALCARRÀS.

El contingut del web de PONENT FUTSAL ALCARRÀS únicament és aplicable a territori espanyol.

PONENT FUTSAL ALCARRÀS garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de PONENT FUTSAL ALCARRÀS. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de PONENT FUTSAL ALCARRÀS , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de PONENT FUTSAL ALCARRÀS enviant un e-mail a: ponentfutsal@gmail.com

© PONENT FUTSAL ALCARRÀS · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PONENT FUTSAL ALCARRÀS Carrer Segon Passeig de Ronda S/N · 25180 Alcarràs, Lleida · Tel: 626109034 - 68519783