Avís legal

Tel: 973 278 011
PUNT DE LLIBRE Bisbe Messeguer, 11 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 011
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web PUNT DE LLIBRE —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de PUNT DE LLIBRE , bé de societats del grup al qual PUNT DE LLIBRE pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web PUNT DE LLIBRE és propietat exclusiva de PUNT DE LLIBRE i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web PUNT DE LLIBRE és de PUNT DE LLIBRE o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de PUNT DE LLIBRE o dels seus proveïdors.

PUNT DE LLIBRE i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de PUNT DE LLIBRE són marques protegides per PUNT DE LLIBRE . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de PUNT DE LLIBRE (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de PUNT DE LLIBRE constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

PUNT DE LLIBRE es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, PUNT DE LLIBRE es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de PUNT DE LLIBRE com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i PUNT DE LLIBRE no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. PUNT DE LLIBRE no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de PUNT DE LLIBRE .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que PUNT DE LLIBRE inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que PUNT DE LLIBRE no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a PUNT DE LLIBRE no implica que PUNT DE LLIBRE l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de PUNT DE LLIBRE es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup PUNT DE LLIBRE.

PUNT DE LLIBRE exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de PUNT DE LLIBRE o de webs de tercers.

PUNT DE LLIBRE no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de PUNT DE LLIBRE.

El contingut del web de PUNT DE LLIBRE únicament és aplicable a territori espanyol.

PUNT DE LLIBRE garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de PUNT DE LLIBRE. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de PUNT DE LLIBRE , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de PUNT DE LLIBRE enviant un e-mail a: info@puntdellibre.com

© Punt de Llibre · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PUNT DE LLIBRE Bisbe Messeguer, 11 · 25003 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 011
 · CONDICIONS DE COMPRA