Avís legal

Tel: 973 737 540
Raimat Golf Club C/ Afores, s/n · 25111 RAIMAT, Lleida · Tel: 973 737 540
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Raimat Golf Club —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Raimat Golf Club , bé de societats del grup al qual Raimat Golf Club pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Raimat Golf Club és propietat exclusiva de Raimat Golf Club i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Raimat Golf Club és de Raimat Golf Club o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Raimat Golf Club o dels seus proveïdors.

Raimat Golf Club i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Raimat Golf Club són marques protegides per Raimat Golf Club . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Raimat Golf Club (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Raimat Golf Club constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Raimat Golf Club es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Raimat Golf Club es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Raimat Golf Club com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Raimat Golf Club no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Raimat Golf Club no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Raimat Golf Club .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Raimat Golf Club inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Raimat Golf Club no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Raimat Golf Club no implica que Raimat Golf Club l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Raimat Golf Club es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Raimat Golf Club.

Raimat Golf Club exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Raimat Golf Club o de webs de tercers.

Raimat Golf Club no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Raimat Golf Club.

El contingut del web de Raimat Golf Club únicament és aplicable a territori espanyol.

Raimat Golf Club garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Raimat Golf Club. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Raimat Golf Club , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Raimat Golf Club enviant un e-mail a: recepcio@raimatgolf.com

© Raimat Golf Club · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Raimat Golf Club C/ Afores, s/n · 25111 RAIMAT, Lleida · Tel: 973 737 540