Avís legal

Tel: 973 680 132
Licors Portet
RATAFIA DELS RAIERS Sant Miquel del Pui, 4 · 25500 LA POBLA DE SEGUR, Lleida · Tel: 973 680 132

Avís legal

Tots els continguts del lloc web RATAFIA DELS RAIERS —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de RATAFIA DELS RAIERS , bé de societats del grup al qual RATAFIA DELS RAIERS pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web RATAFIA DELS RAIERS és propietat exclusiva de RATAFIA DELS RAIERS i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web RATAFIA DELS RAIERS és de RATAFIA DELS RAIERS o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de RATAFIA DELS RAIERS o dels seus proveïdors.

RATAFIA DELS RAIERS i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de RATAFIA DELS RAIERS són marques protegides per RATAFIA DELS RAIERS . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de RATAFIA DELS RAIERS (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de RATAFIA DELS RAIERS constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

RATAFIA DELS RAIERS es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, RATAFIA DELS RAIERS es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de RATAFIA DELS RAIERS com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i RATAFIA DELS RAIERS no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. RATAFIA DELS RAIERS no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de RATAFIA DELS RAIERS .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que RATAFIA DELS RAIERS inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que RATAFIA DELS RAIERS no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a RATAFIA DELS RAIERS no implica que RATAFIA DELS RAIERS l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de RATAFIA DELS RAIERS es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup RATAFIA DELS RAIERS.

RATAFIA DELS RAIERS exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de RATAFIA DELS RAIERS o de webs de tercers.

RATAFIA DELS RAIERS no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de RATAFIA DELS RAIERS.

El contingut del web de RATAFIA DELS RAIERS únicament és aplicable a territori espanyol.

RATAFIA DELS RAIERS garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de RATAFIA DELS RAIERS. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de RATAFIA DELS RAIERS , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de RATAFIA DELS RAIERS enviant un e-mail a: info@licorsportet.cat

© Ratafia dels Raiers · Tots els drets reservats · Avís legal ·
RATAFIA DELS RAIERS Sant Miquel del Pui, 4 · 25500 LA POBLA DE SEGUR, Lleida · Tel: 973 680 132
 · CONDICIONS DE COMPRA