Avís legal

Tel: 973 261 481
RESTAURANT CAN RÚBIES Partida Butsénit, 11 · 25194 LLEIDA · Tel: 973 261 481
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web RESTAURANT CAN RÚBIES —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de RESTAURANT CAN RÚBIES , bé de societats del grup al qual RESTAURANT CAN RÚBIES pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web RESTAURANT CAN RÚBIES és propietat exclusiva de RESTAURANT CAN RÚBIES i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web RESTAURANT CAN RÚBIES és de RESTAURANT CAN RÚBIES o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de RESTAURANT CAN RÚBIES o dels seus proveïdors.

RESTAURANT CAN RÚBIES i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de RESTAURANT CAN RÚBIES són marques protegides per RESTAURANT CAN RÚBIES . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de RESTAURANT CAN RÚBIES (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de RESTAURANT CAN RÚBIES constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

RESTAURANT CAN RÚBIES es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, RESTAURANT CAN RÚBIES es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de RESTAURANT CAN RÚBIES com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i RESTAURANT CAN RÚBIES no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. RESTAURANT CAN RÚBIES no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de RESTAURANT CAN RÚBIES .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que RESTAURANT CAN RÚBIES inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que RESTAURANT CAN RÚBIES no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a RESTAURANT CAN RÚBIES no implica que RESTAURANT CAN RÚBIES l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de RESTAURANT CAN RÚBIES es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup RESTAURANT CAN RÚBIES.

RESTAURANT CAN RÚBIES exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de RESTAURANT CAN RÚBIES o de webs de tercers.

RESTAURANT CAN RÚBIES no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de RESTAURANT CAN RÚBIES.

El contingut del web de RESTAURANT CAN RÚBIES únicament és aplicable a territori espanyol.

RESTAURANT CAN RÚBIES garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de RESTAURANT CAN RÚBIES. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de RESTAURANT CAN RÚBIES , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de RESTAURANT CAN RÚBIES enviant un e-mail a: canrubieslleida@hotmail.com

© RESTAURANT CAN RÚBIES · Tots els drets reservats · Avís legal ·
RESTAURANT CAN RÚBIES Partida Butsénit, 11 · 25194 LLEIDA · Tel: 973 261 481