Avís legal

Tel: 973 245 040 - 973 242 413
RESTAURANT LA HUERTA Avinguda Tortosa, 7 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 245 040 - 973 242 413
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web RESTAURANT LA HUERTA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de RESTAURANT LA HUERTA , bé de societats del grup al qual RESTAURANT LA HUERTA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web RESTAURANT LA HUERTA és propietat exclusiva de RESTAURANT LA HUERTA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web RESTAURANT LA HUERTA és de RESTAURANT LA HUERTA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de RESTAURANT LA HUERTA o dels seus proveïdors.

RESTAURANT LA HUERTA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de RESTAURANT LA HUERTA són marques protegides per RESTAURANT LA HUERTA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de RESTAURANT LA HUERTA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de RESTAURANT LA HUERTA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

RESTAURANT LA HUERTA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, RESTAURANT LA HUERTA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de RESTAURANT LA HUERTA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i RESTAURANT LA HUERTA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. RESTAURANT LA HUERTA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de RESTAURANT LA HUERTA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que RESTAURANT LA HUERTA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que RESTAURANT LA HUERTA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a RESTAURANT LA HUERTA no implica que RESTAURANT LA HUERTA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de RESTAURANT LA HUERTA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup RESTAURANT LA HUERTA.

RESTAURANT LA HUERTA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de RESTAURANT LA HUERTA o de webs de tercers.

RESTAURANT LA HUERTA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de RESTAURANT LA HUERTA.

El contingut del web de RESTAURANT LA HUERTA únicament és aplicable a territori espanyol.

RESTAURANT LA HUERTA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de RESTAURANT LA HUERTA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de RESTAURANT LA HUERTA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de RESTAURANT LA HUERTA enviant un e-mail a: lahuerta@lahuerta-restaurant.com

© Restaurant La Huerta · Tots els drets reservats · Avís legal ·
RESTAURANT LA HUERTA Avinguda Tortosa, 7 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 245 040 - 973 242 413