Avís legal

Tel: 651 668 767
Royal Escola de Formació Carrer Baró de Maials, 119 · 25005 LLEIDA · Tel: 651 668 767
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Royal Escola de Formació —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Royal Escola de Formació , bé de societats del grup al qual Royal Escola de Formació pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Royal Escola de Formació és propietat exclusiva de Royal Escola de Formació i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Royal Escola de Formació és de Royal Escola de Formació o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Royal Escola de Formació o dels seus proveïdors.

Royal Escola de Formació i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Royal Escola de Formació són marques protegides per Royal Escola de Formació . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Royal Escola de Formació (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Royal Escola de Formació constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Royal Escola de Formació es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Royal Escola de Formació es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Royal Escola de Formació com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Royal Escola de Formació no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Royal Escola de Formació no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Royal Escola de Formació .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Royal Escola de Formació inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Royal Escola de Formació no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Royal Escola de Formació no implica que Royal Escola de Formació l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Royal Escola de Formació es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Royal Escola de Formació.

Royal Escola de Formació exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Royal Escola de Formació o de webs de tercers.

Royal Escola de Formació no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Royal Escola de Formació.

El contingut del web de Royal Escola de Formació únicament és aplicable a territori espanyol.

Royal Escola de Formació garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Royal Escola de Formació. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Royal Escola de Formació , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Royal Escola de Formació enviant un e-mail a: lleida@royalformacio.com

© Royal Escola de Formació · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Royal Escola de Formació Carrer Baró de Maials, 119 · 25005 LLEIDA · Tel: 651 668 767