Avís legal

Tel: 973 100 133
ROYAL LLEIDA Sport Center Baró de Maials, 117-119 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 100 133
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web ROYAL LLEIDA Sport Center —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de ROYAL LLEIDA Sport Center , bé de societats del grup al qual ROYAL LLEIDA Sport Center pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web ROYAL LLEIDA Sport Center és propietat exclusiva de ROYAL LLEIDA Sport Center i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web ROYAL LLEIDA Sport Center és de ROYAL LLEIDA Sport Center o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de ROYAL LLEIDA Sport Center o dels seus proveïdors.

ROYAL LLEIDA Sport Center i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de ROYAL LLEIDA Sport Center són marques protegides per ROYAL LLEIDA Sport Center . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de ROYAL LLEIDA Sport Center (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de ROYAL LLEIDA Sport Center constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

ROYAL LLEIDA Sport Center es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, ROYAL LLEIDA Sport Center es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de ROYAL LLEIDA Sport Center com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i ROYAL LLEIDA Sport Center no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. ROYAL LLEIDA Sport Center no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de ROYAL LLEIDA Sport Center .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que ROYAL LLEIDA Sport Center inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que ROYAL LLEIDA Sport Center no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a ROYAL LLEIDA Sport Center no implica que ROYAL LLEIDA Sport Center l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de ROYAL LLEIDA Sport Center es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup ROYAL LLEIDA Sport Center.

ROYAL LLEIDA Sport Center exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de ROYAL LLEIDA Sport Center o de webs de tercers.

ROYAL LLEIDA Sport Center no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de ROYAL LLEIDA Sport Center.

El contingut del web de ROYAL LLEIDA Sport Center únicament és aplicable a territori espanyol.

ROYAL LLEIDA Sport Center garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de ROYAL LLEIDA Sport Center. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de ROYAL LLEIDA Sport Center , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de ROYAL LLEIDA Sport Center enviant un e-mail a: info@royallleida.com

© Royal Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ROYAL LLEIDA Sport Center Baró de Maials, 117-119 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 100 133