Avís legal

SALA MANOLITA Guillem de Beziers, s/n · 25001 LLEIDA
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web SALA MANOLITA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de SALA MANOLITA , bé de societats del grup al qual SALA MANOLITA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web SALA MANOLITA és propietat exclusiva de SALA MANOLITA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web SALA MANOLITA és de SALA MANOLITA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de SALA MANOLITA o dels seus proveïdors.

SALA MANOLITA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de SALA MANOLITA són marques protegides per SALA MANOLITA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de SALA MANOLITA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de SALA MANOLITA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

SALA MANOLITA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, SALA MANOLITA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de SALA MANOLITA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i SALA MANOLITA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. SALA MANOLITA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de SALA MANOLITA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que SALA MANOLITA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que SALA MANOLITA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a SALA MANOLITA no implica que SALA MANOLITA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de SALA MANOLITA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup SALA MANOLITA.

SALA MANOLITA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de SALA MANOLITA o de webs de tercers.

SALA MANOLITA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de SALA MANOLITA.

El contingut del web de SALA MANOLITA únicament és aplicable a territori espanyol.

SALA MANOLITA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de SALA MANOLITA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de SALA MANOLITA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de SALA MANOLITA enviant un e-mail a: eva@salamanolita.com

© Sala Manolita · Tots els drets reservats · Avís legal ·
SALA MANOLITA Guillem de Beziers, s/n · 25001 LLEIDA