Avís legal

LleidaCom
SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. Princep de Viana 78, alt 6 · 25008 Lleida, Lleida · Tel: 973 240 082
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. , bé de societats del grup al qual SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. és propietat exclusiva de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. és de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. o dels seus proveïdors.

SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. són marques protegides per SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. no implica que SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L..

SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. o de webs de tercers.

SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L..

El contingut del web de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. únicament és aplicable a territori espanyol.

SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L.. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. enviant un e-mail a: administracior@lleida.com

© SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. · Tots els drets reservats · Avís legal ·
SOCIETAT PORTAL DE LLEIDA S.L. Princep de Viana 78, alt 6 · 25008 Lleida, Lleida · Tel: 973 240 082
 · CONDICIONS DE COMPRA