Avís legal

Tel: 691 144 629 / 609 241 759
Tancaments Plavent Taquigraf Marti 12, · 25008 LLEIDA, Lleida · Tel: 691 144 629 / 609 241 759
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Tancaments Plavent —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Tancaments Plavent , bé de societats del grup al qual Tancaments Plavent pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Tancaments Plavent és propietat exclusiva de Tancaments Plavent i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Tancaments Plavent és de Tancaments Plavent o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Tancaments Plavent o dels seus proveïdors.

Tancaments Plavent i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Tancaments Plavent són marques protegides per Tancaments Plavent . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Tancaments Plavent (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Tancaments Plavent constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Tancaments Plavent es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Tancaments Plavent es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Tancaments Plavent com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Tancaments Plavent no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Tancaments Plavent no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Tancaments Plavent .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Tancaments Plavent inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Tancaments Plavent no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Tancaments Plavent no implica que Tancaments Plavent l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Tancaments Plavent es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Tancaments Plavent.

Tancaments Plavent exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Tancaments Plavent o de webs de tercers.

Tancaments Plavent no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Tancaments Plavent.

El contingut del web de Tancaments Plavent únicament és aplicable a territori espanyol.

Tancaments Plavent garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Tancaments Plavent. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Tancaments Plavent , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Tancaments Plavent enviant un e-mail a: info@tancamentsplavent.com

© Tancaments Plavent · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Tancaments Plavent Taquigraf Marti 12, · 25008 LLEIDA, Lleida · Tel: 691 144 629 / 609 241 759