Avís legal

Tel: 608 343 414
TRAÇ TALLERS CREATIUS Pica d'Estats, 14 · 25006 LLEIDA · Tel: 608 343 414
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web TRAÇ TALLERS CREATIUS —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de TRAÇ TALLERS CREATIUS , bé de societats del grup al qual TRAÇ TALLERS CREATIUS pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web TRAÇ TALLERS CREATIUS és propietat exclusiva de TRAÇ TALLERS CREATIUS i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web TRAÇ TALLERS CREATIUS és de TRAÇ TALLERS CREATIUS o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de TRAÇ TALLERS CREATIUS o dels seus proveïdors.

TRAÇ TALLERS CREATIUS i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de TRAÇ TALLERS CREATIUS són marques protegides per TRAÇ TALLERS CREATIUS . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de TRAÇ TALLERS CREATIUS (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de TRAÇ TALLERS CREATIUS constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

TRAÇ TALLERS CREATIUS es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, TRAÇ TALLERS CREATIUS es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de TRAÇ TALLERS CREATIUS com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i TRAÇ TALLERS CREATIUS no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. TRAÇ TALLERS CREATIUS no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de TRAÇ TALLERS CREATIUS .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que TRAÇ TALLERS CREATIUS inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que TRAÇ TALLERS CREATIUS no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a TRAÇ TALLERS CREATIUS no implica que TRAÇ TALLERS CREATIUS l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de TRAÇ TALLERS CREATIUS es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup TRAÇ TALLERS CREATIUS.

TRAÇ TALLERS CREATIUS exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de TRAÇ TALLERS CREATIUS o de webs de tercers.

TRAÇ TALLERS CREATIUS no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de TRAÇ TALLERS CREATIUS.

El contingut del web de TRAÇ TALLERS CREATIUS únicament és aplicable a territori espanyol.

TRAÇ TALLERS CREATIUS garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de TRAÇ TALLERS CREATIUS. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de TRAÇ TALLERS CREATIUS , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de TRAÇ TALLERS CREATIUS enviant un e-mail a: tcreatius@gmail.com

© Traç Tallers Creatius · Tots els drets reservats · Avís legal ·
TRAÇ TALLERS CREATIUS Pica d'Estats, 14 · 25006 LLEIDA · Tel: 608 343 414