Avís legal

Tel: 973 281 797 UR 24H: 639 367 888
V3 EQUIP VETERINARI C/. Joc de la Bola, 22 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 281 797 UR 24H: 639 367 888
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web V3 EQUIP VETERINARI —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de V3 EQUIP VETERINARI , bé de societats del grup al qual V3 EQUIP VETERINARI pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web V3 EQUIP VETERINARI és propietat exclusiva de V3 EQUIP VETERINARI i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web V3 EQUIP VETERINARI és de V3 EQUIP VETERINARI o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de V3 EQUIP VETERINARI o dels seus proveïdors.

V3 EQUIP VETERINARI i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de V3 EQUIP VETERINARI són marques protegides per V3 EQUIP VETERINARI . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de V3 EQUIP VETERINARI (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de V3 EQUIP VETERINARI constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

V3 EQUIP VETERINARI es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, V3 EQUIP VETERINARI es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de V3 EQUIP VETERINARI com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i V3 EQUIP VETERINARI no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. V3 EQUIP VETERINARI no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de V3 EQUIP VETERINARI .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que V3 EQUIP VETERINARI inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que V3 EQUIP VETERINARI no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a V3 EQUIP VETERINARI no implica que V3 EQUIP VETERINARI l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de V3 EQUIP VETERINARI es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup V3 EQUIP VETERINARI.

V3 EQUIP VETERINARI exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de V3 EQUIP VETERINARI o de webs de tercers.

V3 EQUIP VETERINARI no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de V3 EQUIP VETERINARI.

El contingut del web de V3 EQUIP VETERINARI únicament és aplicable a territori espanyol.

V3 EQUIP VETERINARI garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de V3 EQUIP VETERINARI. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de V3 EQUIP VETERINARI , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de V3 EQUIP VETERINARI enviant un e-mail a: mascotes@v3equipveterinari.com

© V3 Equip Veterinari · Tots els drets reservats · Avís legal ·
V3 EQUIP VETERINARI C/. Joc de la Bola, 22 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 281 797 UR 24H: 639 367 888