Avís legal

Tel: 973 268 692
VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA Ramón y Cajal, 6 · 25003 Lleida · Tel: 973 268 692
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA , bé de societats del grup al qual VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA és propietat exclusiva de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA és de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA o dels seus proveïdors.

VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA són marques protegides per VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA no implica que VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA.

VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA o de webs de tercers.

VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA.

El contingut del web de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA únicament és aplicable a territori espanyol.

VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA enviant un e-mail a: vidaquirolleida@outlook.com

© Vida Quiropràctica Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
VIDA QUIROPRÀCTICA LLEIDA Ramón y Cajal, 6 · 25003 Lleida · Tel: 973 268 692