Avís legal

Tel: 973 266 300
VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT Cr. Bisbe Torres, 13 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 266 300
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT , bé de societats del grup al qual VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT és propietat exclusiva de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT és de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT o dels seus proveïdors.

VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT són marques protegides per VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT no implica que VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT.

VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT o de webs de tercers.

VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT.

El contingut del web de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT únicament és aplicable a territori espanyol.

VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT enviant un e-mail a: hospitalmontserrat@vithas.es

© VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT · Tots els drets reservats · Avís legal ·
VITHAS HOSPITAL MONTSERRAT Cr. Bisbe Torres, 13 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 266 300