Avís legal

XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN
XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN c/ Sant Crist, 1 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 283 075

Avís legal

Tots els continguts del lloc web XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN , bé de societats del grup al qual XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN és propietat exclusiva de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN és de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN o dels seus proveïdors.

XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN són marques protegides per XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN no implica que XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN.

XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN o de webs de tercers.

XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN.

El contingut del web de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN únicament és aplicable a territori espanyol.

XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN enviant un e-mail a: claralopezbasanta@gmail.com

© Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran · Tots els drets reservats · Avís legal ·
XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA i ARAN c/ Sant Crist, 1 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 283 075