Avís legal

Tel: 609 854 072
Zona Alta Lleida Plaça Ricard, Vinyes, 11 · 25006 LLEIDA · Tel: 609 854 072

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Zona Alta Lleida —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Zona Alta Lleida , bé de societats del grup al qual Zona Alta Lleida pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Zona Alta Lleida és propietat exclusiva de Zona Alta Lleida i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Zona Alta Lleida és de Zona Alta Lleida o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Zona Alta Lleida o dels seus proveïdors.

Zona Alta Lleida i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Zona Alta Lleida són marques protegides per Zona Alta Lleida . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Zona Alta Lleida (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Zona Alta Lleida constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Zona Alta Lleida es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Zona Alta Lleida es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Zona Alta Lleida com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Zona Alta Lleida no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Zona Alta Lleida no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Zona Alta Lleida .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Zona Alta Lleida inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Zona Alta Lleida no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Zona Alta Lleida no implica que Zona Alta Lleida l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Zona Alta Lleida es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Zona Alta Lleida.

Zona Alta Lleida exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Zona Alta Lleida o de webs de tercers.

Zona Alta Lleida no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Zona Alta Lleida.

El contingut del web de Zona Alta Lleida únicament és aplicable a territori espanyol.

Zona Alta Lleida garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Zona Alta Lleida. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Zona Alta Lleida , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Zona Alta Lleida enviant un e-mail a: contacta@zonaaltalleida.com

© Zona Alta Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Zona Alta Lleida Plaça Ricard, Vinyes, 11 · 25006 LLEIDA · Tel: 609 854 072