El comúdelleida demana accions concretes per millorar els serveis socials municipals

Tel: 622059290
LLEIDA.COM - Comú de Lleida
COMÚ DE LLEIDA Carrer Enric Pubill "Lo Parrano", 8 · 25005 Lleida · Tel: 622059290

El comúdelleida demana accions concretes per millorar els serveis socials municipals

dilluns 06 de maig 2024

El comúdelleida insta una millora de les condicions laborals i els recursos disponibles en l'àrea de Participació i Serveis Socials de l'Ajuntament.


En una pregunta presentada a la Comissió d'Innovació, la regidora Laura Bergés, ha expressat la seva preocupació sobre la capacitat del personal i les condicions laborals per complir amb els objectius de millora de l'atenció social i els plans comunitaris.

"Cal desenvolupar un pla de millora dels serveis socials que s'integri amb les polítiques de reforç comunitari i pràctiques restauratives", defensava la regidora del comúdelleida, Laura Bergés. Des del comúdelleida, es considera fonamental reforçar les àrees dels serveis socials, "davant de l'increment de les necessitats socials, és evident que les àrees d'atenció social experimenten un estrès que requereix una millora en el funcionament dels serveis", reclamava la regidora.

En aquest sentit, el comúdelleida planteja realitzar un procés d'anàlisi exhaustiu de la situació dels serveis socials municipals per identificar les mancances i potencialitats, com a pas previ a l'elaboració d'un pla de millora integral. El grup municipal reitera el seu compromís en la millora contínua dels serveis socials, apostant per una gestió transparent i participativa que respongui eficaçment a les necessitats.

← Tornar
© COMÚ DE LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
COMÚ DE LLEIDA Carrer Enric Pubill "Lo Parrano", 8 · 25005 Lleida · Tel: 622059290