El Tren dels Llacs bat rècords amb més de 5.000 usuaris el 2013

29-10-2013
  • El Tren dels Llacs bat rècords amb més de 5.000 usuaris el 2013

El Tren dels Llacs ha tancat la seua cinquena temporada amb un balanç de rècord. El servei turístic que recorre la línia de Lleida - La Pobla de Segur ha aconseguit un 98,39% d’ocupació, el millor resultat des de la seua inauguració l’any 2009. D’aquesta manera, aquest any el servei ha passat dels 4.943 visitants del 2012 als 5.069.

Des del 2009, el servei orientat al turisme familiar ha ofert un recorregut amb tren entre Lleida i La Pobla de Segur, amb l’atractiu d’un paisatge singular i múltiples possibilitats lúdiques i gastronòmiques per als visitants per les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà. Des del primer trajecte que va realitzar el Tren dels Llacs fins a aquesta cinquena temporada, les xifres de clients i les places ofertes no han parat de créixer. Així, en aquests cinc anys s’ha incrementat el nombre de clients en 1.500 persones i l’oferta ha augmentat en 1.400 places.

El tren turístic ha realitzat aquesta temporada 23 circulacions entre els mesos d’abril i octubre. Els trajectes s’han iniciat, com és habitual, a l’estació de Lleida- Pirineus i han arribat fins a La Pobla de Segur. Per segon any consecutiu, els viatgers han pogut gaudir d’un pack de benvinguda amb productes gastronòmics de la terra i d’una degustació gastronòmica a la tornada a l’estació de Balaguer, gentilesa de l’Ajuntament. A més, el servei ha comptat amb la participació d’un grup d’animació per amenitzar tot el viatge fins a la finalització del trajecte.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que Lleida és una ciutat segura?