Festes de la Mercè d'Almacelles

Esdeveniment

Festes de la Mercè d'Almacelles

Festes de la Mercè d'Almacelles
Festes de la Mercè d'Almacelles
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
4
Mitjana: 4 - Total: 2 vots

"Almacellenques i almacellencs,

Em complau enormement poder-me dirigir a vosaltres per presentar-vos el programa de les Festes de la Mercè 2022, unes festes que arriben després de més de dos anys de pandèmia i que, enguany sí, podrem viure sense restriccions. Des de l’Ajuntament hem organitzat activitats pensades per a totes les edats i, també, perquè durant els quatre dies festius tothom pugui gaudir del poble i compartir l’alegria de viure a Almacelles. (...) Des de l’Ajuntament d’Almacelles ho tenim tot preparat, només manca que arribin els dies de festa i, sobretot, que ens trobem als carrers i les places perquè totes i tots junts som els que donem vida a aquesta meravellosa vila. Gràcies i divertiu-vos molt. Bones Festes de la Mercè 2022!"

DIUMENGE, 18 DE SETEMBRE

  • A partir de les 9 del matí

Al pantà de Llengua Eixuta, matinal de pesca i esmorzar per a tots els participants. Organitza Club Esportiu de Pesca d’Almacelles. Fins a la 1 del migdia.

DIJOUS, 22 DE SETEMBRE

  • A les 7 de la tarda

A la carpa de la Penya Els de Sempre, espectacle dedicat al més petits de la casa a càrrec del Circo La Raspa amb l’espectacle “Felpudoman i Escobilla” amb malabars, foc, circ i humor.

  • A partir de 2/4 de 9 de la nit

A la carpa de la Penya Els de Sempre, arriba l’hora de sopar. Tots els penyistes de la Penya Els de Sempre teniu entrepà + beguda assegurat però si no ets penyista també pots venir a sopar amb nosaltres adquirint el ticket per 5 euros al Centre Cultural El Casal els dies 19 i 20 de setembre.

  • A 2/4 de 10 de la nit

A la carpa de la Penya Els de Sempre i des del Teatre Borràs de Barcelona arriba l’espectacle “Yo también sobreviví a la EGB”. Per no parar de riure recordant anècdotes de quan eres petit/a i/o jovenet/a. No t’ho pots perdre!! Vine a gaudir de l’espectacle que combina monòleg, teatre i música en directe. Creat per Jordi Merca.

  • A partir de les 10 de la nit

A la Carpa Jove, organitzat pels penyistes, bingo musical, sopar popular i moltes activitats més.

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Enquesta