Festival Esbaiola't

Esdeveniment

Festival Esbaiola't

Festival Esbaiola't
Festival Esbaiola't
Festival Esbaiola't
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
5
Mitjana: 5 - Total: 1 vot
L’Esbaiola’t és un festival d’arts escèniques al carrer i per a tots els públics organitzat per la Cia de Comediants La Baldufa i l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, que se celebra anualment en aquesta població el quart cap de setmana de juliol. Aquesta és l’onzena edició d’un festival de quatre dies de programació intensa i molt variada de circ, titelles, dansa, jocs, tallers, música i teatre. Una molt bona oportunitat per gaudir en família de les Valls d’Àneu i de la cultura en un entorn natural excepcional.
La idea del festival és oferir cultura de qualitat per als infants i les famílies en general. Per aquest motiu, tant els espectacles que hi veurem com les activitat complementàries tenen molta qualitat artística, a més no són productes gaire habituals als circuits i a les programacions a les comarques de l’Alt Pirineu.
Vine a esbaiolar-te a les Valls d’Àneu!

[Finalment la 13a edició del Festival Esbaiola't s'ha cancel·lat degudar la situació sanitària actual de confinament del Segrià, ja que la majoria del públic del festival és de la comarca. El confinament del Segrià ha afectat "notablement la taquilla" i el retorn de les entrades al públic d'aquesta comarca han fet que el festival "no sigui viable".]

megabanner2_espectacles

Agenda

agost

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?