Fira de Formació i Treball

Esdeveniment

Fira de Formació i Treball

Fira de Formació i Treball
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
[CANCEL·LADA: Les edicions d'enguany de Cucalòcum Primavera i de la Fira de Formació i Treball (F&T) han quedat cancel·lades pel coronavirus. Segons ha comunicat Fira de Lleida, les mesures de confinament de la població, destinades a evitar el contagi massiu, fan "absolutament inviable" la celebració enguany d'aquests dos certàmens, per la qual cosa queden definitivament anul·lats. L'ens firal i els quatre patrons que conformen la institució, lamenten sincerament els perjudicis i inconvenients que hagi pogut produir aquesta decisió però han recordat que la mateixa respon a les mesures dictades pels governs català i estatal i que el seu objectiu és evitar situacions sanitàries d'alt risc per a expositors i visitants.]

La Fira de Formació i Treball és un saló on es donen cita els centres de formació professional de Lleida per mostrar les seves propostes educatives a aquells joves que desitgen iniciar o ampliar els seus estudis acadèmics.
En aquesta Fira tenen cabuda totes les branques professionals existents al mercat laboral: des de la sanitària fins a l'agrària, l'administrativa, l'artística, l'audiovisual o l'elèctrica.

megabanner2_espectacles

Agenda

juliol

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?