FiraTàrrega

Amb el lema de la participació aquest 2017 volem anar més enllà i rellegir com entenem aquest concepte des de l’actualitat, on vessa carregat de significats. L’objectiu és sacsejar esguards i generar coneixement. Subratllem el potencial de les arts de carrer. Ho vam fer l’any passat quan parlàvem d’interculturalitat i ho farem l’any vinent amb l’espai com a protagonista.

La imatge d’aquesta edició, la tasca de relatoria creativa duta a terme per l’artista plàstic Jaume Ribalta i el treball de contextualització de la programació per part dels estudiants del Màster de Gestió Cultural de la UIC -Bernardo Tovar, Mio Nakano i Iryna Malinskaya-, amaguen preguntes que us convidem a plantejar-vos, a respondre, o a formular-ne de noves.

Ara bé, el gruix de la línia editorial el podreu gaudir desgranat en la selecció que us hem preparat. Una tria que hem volgut reordenar. Les seccions que organitzen els continguts de la programació d’aquest 2017 revelen una categorització oberta que, més enllà de comunicar produccions de manera convencional, descobreix les possibilitats de les arts de carrer contemporànies –i escèniques per extensió- en l’àmbit de la participació. Tenim ganes de jugar i de viure l’espai públic en família, de celebrar que som mediterranis i que mereixem gaudir en comunitat de l’espai que compartim, de reclamar temes, formes i mirades que no tenen presència en d’altres plataformes d’exhibició o de prendre decisions i experimentar l’escena des de l’òrbita de l’actuació.

Les portes de FiraTàrrega 2017 són obertes. Les finestres també. Benvinguts a casa vostra! 

 

Dijous 7 de setembre de 2017

Divendres 8 de setembre de 2017

Dissabte 9 de setembre de 2017

Diumenge 10 de setembre de 2017

FiraTàrrega
Comparteix la pàgina