Lo Closcamoll: Festival de Música Familiar de Ponent

Esdeveniment

Lo Closcamoll: Festival de Música Familiar de Ponent

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Mitjana: 5 - Total: 1 vot
Cinquena edició de Lo Closcamoll - Festival de Música Familiar de Ponent repetint ubicació a l'Escola Àngel Guimerà i mantenint la capacitat d'aforament de 2.500 persones. Després de 5 anys, el certamen es consolida amb una oferta musical per a un públic familiar acompanyat d'activitats paral·leles, espais de jocs, paradetes i food trucks.

Lo Closcamoll, organitzat per un grup de mares i pares de l’Associació Agrat, es desenvoluparà de 10 del matí a 8 del vespre i s’adreçarà especialment a infants de 0 a 12 anys. La convocatòria compta de nou amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega. El cartell aposta per grups punters de l'animació infantil. Alguns ja han participat anteriorment en el festival. A destacar la presència del grup revelació Xiula, que acaba de treure disc, o Reggae per Xics, que continua sent un dels grups de música familiar amb més èxit del moment. Com a novetat s'estrena aquest any un clàssic de l'animació infantil, en Jaume Ibars, que s'encarregarà de posar música durant el migdia, i el grup Landry El Rumbero, que torna després de 5 anys al festival. Aquest any, el punt i final el posarà el grup Karaokes Band Kids amb un espectacle participatiu i ple d'humor on conviden a fer pujar als assistents a l'escenari a cantar les cançons.

Lo Closcamoll comptarà també amb un ampli ventall de tallers i activitats paral·leles durant tot el dia com els jocs d’aigua del Drapaire Musical, conta-contes, tallers de ioga o batucada, photo-call, pintacares i espais de descans i d’alletament. El festival estrena també nous jocs creatius elaborats per la pròpia organització amb la voluntat de tenir un estoc de material per tal de fer-ne ús durant tot l'any. També comptarà amb un espai amb food trucks, amb més oferta de parades de menjar respecte l'any passat perquè tothom que ho vulgui es pugui quedar a dinar i gaudir d'activitats durant tot el dia, fins a les 20.00 hores.

Agenda

juliol

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?