Pedalades solidàries

Segre
Publicat: 
28-10-2013
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Transisquella
    Peu de foto: 
    La sortida de la setena edició de la Transisquella

Uns 250 bikers procedents de tot Catalunya, Euskadi i Aragó van participar aquest diumenge en la setena edició de la Transisquella, la Marxa BTT que se celebra a la població de l'Albagés (Garrigues) i que aquest any era Memorial Iñaki Lejarreta, ja que retia homenatge al ciclista basc mort el desembre de l'any passat atropellat per un cotxe.

Iñaki, que col·laborava en l'organització de la prova des de feia tres anys, era corredor de ciclisme de muntanya i fill i nebot d'exciclistes professionals. El seu oncle era el conegut Marino Lejarreta. També va aprofitar l'organització -l'ajuntament i el Club Ciclista Ateneu Garriguenc juntament amb 75 voluntaris- per homenatjar el biker garriguenc Francesc López, mort al ser atropellat la setmana passada.

Durant aquests anys, els beneficis de la carrera, a través de les inscripcions, s'han destinat a diferents causes solidàries, ja que l'origen de la prova va ser la col·laboració amb la Marató de TV3.

En l'aspecte esportiu, la prova comptava amb dos circuits, un de curt de 33 km i amb un desnivell acumulat de 650 metres positius, i un altre llarg de 46 km i uns 1.100 metres de desnivell positiu. En aquest van vèncer Enric Martorell en homes i Dolors Roca en dones, mentre que en el curt es van imposar Joan Amadeu Gili i Sílvia Dea.

Comparteix

També t'interessarà