Lily Brik

Talent Lleidatà

Lily Brik

Lily Brik

Lily Brik és dissenyadora gràfica i ara grafitera. Mentre treballava en una botiga d'estampació, es va topar amb el muralisme per casualitat i es va endinsar en el món de l'art urbà. La lleidatana va ser l'autora, ara fa un any, de la pèl-roja Juliette, un mural entre Alguaire i Almenar que va catapultar-la a festivals de mitja Europa. A més, també és ha omplert de color poblacions de les comarques lleidatanes com Penelles, Agramunt, Juneda o Lleida ciutat. Lily Brik, l'àlter ego de Mireia Serra, s'ha aconseguit fer un espai dins del món del grafisme.

 

Coneguda per firmar en homenatge a la musa del poeta rus i iniciador del moviment futurista Vladímir Mayakovski, Lilia Brik, la jove es troba integrada en un món ple de prejudicis. La seva primera cita on va poder conèixer a més dones de la seva condició va ser al concurs Fem Rima Fem Graff, a partir d'allí i a través de diferents estímuls que ha rebut de diversos artistes, Lily Brik ha pogut crear la seva pròpia marca.

 

Fidel al seu estil, la grafitera destaca la mirada en totes les seves obres, juntament amb un traç fi i delicat. Uns trets personals que han aconseguit que Alemanya o Regne Unit tampoc es vulguin perdre el seu talent.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30