11a Biennal d’Art Leandre Cristòfol

Esdeveniment

11a Biennal d’Art Leandre Cristòfol

11a Biennal d’Art Leandre Cristòfol
11a Biennal d’Art Leandre Cristòfol
11a Biennal d’Art Leandre Cristòfol
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
5
Mitjana: 5 - Total: 1 vot
Cada dos anys, la Biennal d’Art Leandre Cristòfol Centre d’Art la Panera de Lleida intenta establir una radiografia del present de l’art contemporani en una àrea d’influència més o menys àmplia, que s’estén des del sud de França fins al nord de l’Àfrica i des de Portugal fins a les costes mediterrànies. I no ho fa pensant en aquells temes pertinents que seran capaços de sustentar la mostra, sinó que ho planteja des de la seva pròpia especificitat territorial: el context de Lleida, l’escena catalana i l’àmbit nacional; els tres eixos principals que en defineixen la identitat com a centre d’art i la seva contribució patrimonial a la col·lecció pública d’art contemporani de la ciutat.
La Biennal d’Art Leandre Cristòfol promou una exposició col·lectiva que ocupa durant tres mesos el centre i convida a un diàleg entre obres i artistes sensibles al present i el seu context. Alhora, l’exposició serveix per a la compra d’obres que ampliaran el Fons del Centre d’Art la Panera, amb patrimoni artístic, en el marc de la Col·lecció del Museu d’Art Jaume Morera.
David Armengol, Cèlia del Diego i Julia Morandeira s’han encarregat de comissariar l’exposició, que inclourà obres de Mercedes Azpilicueta, David Bestué, Lúa Coderch, Joana Escoval, Ariadna Guiteras, Iratxe Jaio & Klaas Van Gorkum, Martín Llavaneras, Pere Llobera, La Más Bella, María Salgado, Mireia Sallarès i Daniel Steegmann Mangrané.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Enquesta