53 diumenges - T de Teatre i Focus

Esdeveniment

53 diumenges - T de Teatre i Focus

53 diumenges - T de Teatre i Focus
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Cesc Gay torna per segona vegada als escenaris després de la magnífica acollida de públic i crítica d’Els veïns de dalt. Amb un llenguatge cinematogràfic i teatral molt personal, i una profunda mirada sobre els personatges que retrata, és considerat un dels cronistes més aguts de les classes mitjanes urbanes.

53 diumenges és una comèdia sobre les relacions familiars protagonitzada per tres germans que han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Allò que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes.

I les grans discussions comencen sovint per una bajanada, una paraula de més dita fora de to o pel fet d’estirar una mica massa la darrera vocal d’una frase aparentment inofensiva. Tot pot passar entre germans, el seu vincle és com una bomba de rellotgeria que pot explotar per la més insignificant de les raons. I com ens diu un dels personatges d’aquesta comèdia familiar, “la mateixa sang els corre per les venes i estan irremeiablement units, condemnats a ser uns part dels altres malgrat totes les baralles i discussions sense fi. Perquè, encara que no ho vulguin, comparteixen un sentiment profund i antic que té a veure amb el misteri de la vida i del qual no es poden alliberar.”

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30