Carnaval de Tàrrega

Esdeveniment

Carnaval de Tàrrega

Carnaval de Tàrrega
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
Què et passa Tàrrega? Fas cara cansada i no et paren de sortir arrugues. T’has quedat en una ciutat vella, lenta i anticuada. On és aquell model de ciutat moderna que havia estat? On ha anat a parar aquella capital que liderava la zona i que generava enveja a les ciutats veïnes? On tens tota aquella energia per estar sempre a la última? Tàrrega ja no atreu.
El món està canviant molt ràpid i les noves tecnologies s’estan instal·lant a tot arreu però, aquí, les coses continuen anant a velocitat de tractor. Seguim obsessionats en preservar tradicions absurdes, balls ancestrals i festivals de ‘Copiar+Pegar’. Els puretes casposos des sempre continuen manant maquillats en el poder però la ciutat cau a trossos i ningú fa res per modernitzar-la.
Per això targarins, he vingut per salvar-vos. He vingut per renèixer aquesta ciutat i tornar-la al lloc d’on mai ningú l’hauria d’haver tret. Jo, Sa Majestat Reina Carnestoltes, reinventaré Tàrrega per convertir-la en la primera Smart City de tot Ponent, Catalunya, Europa i l’univers. D’ara en endavant, la tecnologia serà l’eix que regirà aquesta ciutat i em carregaré totes les vostres tradicions folkies antiquades. Convertiré Tàrrega en un enclavament clau en el desenvolupament i la implantació de les noves tecnologies, aquesta és la meva missió, el meu somni i la meva raó de ser. M’acompanyeu?
Sa Majestat, la Reina Carnestoltes.

megabanner2_espectacles

Agenda

juliol

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?