Contes frescos - Sons de Canyella

Esdeveniment

Contes frescos - Sons de Canyella

Contes frescos - Sons de Canyella
Contes frescos - Sons de Canyella
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
[AJORNAT: Donades les circumstàncies i seguint les recomanacions del departament de salut respecte al COVID-19, des de Miralcamp Activa't creiem convenient postposar l'espectacle "Contes frescos" previst pel diumenge 15 de març. Pel tipus de muntatge, tot i no arribar als nivells d'assistència, no podem garantir les recomanacions que cal tenir en compte per evitar riscos. Un cop normalitzada la situació donarem una nova data. Perdoneu les molèsties ocasionades]

Miralcamp Activa't us convida a un espectacle per adults, divertit, fresc i suggerent on l’espectador s’endinsarà en l’erotisme, la sensualitat i la fantasia a través d’alguns contes, fragments i reflexions que ens brinda la literatura eròtica! És un espectacle divertit, fresc i suggeridor en què l'espectador s'endinsarà en l'erotisme, la sensualitat i la fantasia a través d'alguns contes, fragments i reflexions que ens brinda la literatura eròtica. L'espectacle s'amenitzarà amb música en directe. Així, el saxo i el contrabaix ens transportaran, a través del jazz i del blues, a una atmosfera calorosa plena d'humor.
L'hora prevista de l'espectacle és a les 19h de la tarda, tot i que obrirem el pavelló poliesportiu de Miralcamp a les 6 per allargar la vesprada amb música d'ambient i servei de bar. Aconseguirem així un ambient acollidor per gaudir de l'obra.

megabanner2_espectacles

Agenda

juliol

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?