Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia

Esdeveniment

Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia

Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
En el marc del Festival de música Antiga dels Pirineus, el Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia ens presenten una mostra del Renaixement català que repassa obres dels principals compositors del segle XVI i dels diferents gèneres del moment: música instrumental per a dansa, madrigals italians i també en llengua catalana. Però sobretot el dediquen a un gènere genuïnament ibèric com l'ensalada, un gènere polifònic fet de la barreja de música popular i culta, d’estils i llengües diferents (castellà, llatí i català), d’ironia i de dramatisme.
El seu contingut teatral facilita una certa escenificació coreogràfica que ajudarà a la seva funció moralitzant d’explicar la lluita entre el bé i el mal o els valors mundans i divins. Un repàs per aquell segle daurat de la música a casa nostra i un espectacle actual i atractiu per a tots els públics.

19:30h Visita guiada inclosa al Castell de Ciutat: de palau comtal a fortalesa moderna (activitat inclosa en el preu de l'entrada) | Sortida des de l'Hotel El Castell

megabanner2_espectacles

Agenda

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Enquesta