Cosmolúdic - Parc de Nadal | Balaguer

Esdeveniment

Cosmolúdic - Parc de Nadal | Balaguer

Cosmolúdic - Parc de Nadal | Balaguer
Cosmolúdic - Parc de Nadal | Balaguer
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

La Paeria de Balaguer aposta per oferir durant aquestes festes una versió renovada de l’antic parc de Nadal amb Cosmolúdic. El pavelló d’Inpacsa es convertirà en un espai lúdic i d’oci per als infants i joves de 0 a 14 anys, amb una amplia oferta d’oci i diversió al voltant de l’Univers com a fil conductor. Una zona de diversió en família amb atraccions de gran format. Cosmolúdic té com a voluntat omplir d’activitats el calendari festiu dels més petits treballant el joc com a eina educativa i on la cultura hi tindrà un paper important.

Cada any per vacances de Nadal, “Cosmolúdic”, el saló nadalenc de la Infància de Balaguer obre les seves portes, per tal d'oferir a les famílies amb nenes i nens d'entre 3 i 14 anys un seguit d'activitats lúdiques i pedagògiques. “Cosmolúdic” pretén a més a més ser un espai per treballar amb els infants de la ciutat valors com la cooperació, el treball en equip, la creativitat, etc, tot gaudint, divertint-se, imaginant, descobrint-se i passant-ho molt i molt bé!

ESPAI ANDRÓMEDA De 0 a 6 anys

Un espai sensorial, on el joc i la psicomotricitat farà passar als més petits fantàstiques estones de diversió. Hi trobaràs: piscina de boles, sorral, Lego gegant, espai de lectura, jocs d’imitació, espai de dibuix, circuit de psicomotricitat, cubs sensorials i altres.

ESPAI CASSIOPEA De 6 a 14 anys

En aquest espai aprendràs a través del joc. Podràs trobar-hi: manualitats, tallers de construcció, cuina saludable, Rubikids, lettering, tallers de pintura, Kapla, jocs d’enginy, jocs d’escapada i altres. La participació als tallers estarà limitada a un màxim de participants en funció de cada taller. Caldrà inscriure’s al mateix estand durant els diferents horaris i dies.

ESPAI ORIÓ De 6 a 14 anys

En aquest espai l’esport és el principal atractiu per a tots els nens i nenes. El cos i la ment en perfecta harmonia. Podràs trobar-hi: futbol, circuit vial de trànsit, circuit multi aventura, pista d’skate, llits elàstics, pista de tennis i bàdminton.

ESPAI VIA LÀCTEA Totes les edats

Un espai on la dansa, el teatre, la màgia i l’animació infantil seran presents tots els dies i ens faran passar grans estones. La entrada estarà limitada a la capacitat de la carpa. Es realitzaran dos passis diaris, el primer a les 17 h i el segon a les 19 h. Caldrà reservar cita prèvia a l’estand d’informació.

 

Del dimarts 27 de desembre de 2022 al dijous 5 de gener de 2023
Pavelló Inpacsa
Horari: de 10.30h a 13.30h i de 16.30h a 20.30h
El dies 31 de desembre i 5 de gener a la tarda TANCAT. 1 de gener tancat tot el dia.

megabanner2_espectacles

Agenda

juliol

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31