EL GEGANT DEL PI - Pau Vinyals

Esdeveniment

EL GEGANT DEL PI - Pau Vinyals

Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Què passa quan descobreixes que el teu avi, a qui tant estimes, era franquista? El conegut actor Pau Vinyals dirigeix i interpreta una punyent peça que reflexiona sobre el passat familiar en les persones.

En Pau és un home de 33 anys, l’edat de Crist. S’acaba de comprar un pis amb la seva dona al barri del Raval de Barcelona. És feliç amb la seva feina i la Judit.

S’estimen, es miren amb amor i tendresa mentre van traient de les caixes tots els objectes i els col·loquen al seu lloc: un cartell de Tortell Poltrona, un electrocardiograma, fotos de família feliç; un dinar de Nadal, Setmana Santa, un salt a la piscina… recorda com estimava el seu avi. El seu avi era franquista.

El gegant del Pi és un debut lluminós de l’actor Pau Vinyals com a autor i director. Un procés de creació per trobar les paraules de tots els silencis que habiten en una família, un poble. ‘El gegant del Pi’ és una autoficció de l’herència rebuda, d’un intent per encarar la construcció d’una llar. Es pot fugir del passat familiar?

megabanner2_espectacles

Agenda

desembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?