Els gossos - Sala Trono

Esdeveniment

Els gossos - Sala Trono

Els gossos - Sala Trono
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

En moltes ocasions una trobada inesperada, un detall sense importància, un esdeveniment aparentment casual serveixen com a detonadors d’una crisi que posarà en joc tots els aspectes de la vida. No hi ha marxa enrere. Les preguntes són ineludibles. Aquesta és la vida que vull? Quan la vaig escollir? Algú m’ha preguntat si és així com vull passar els dies que em queden en aquest món? El miracle es produeix quan els interrogants són tan poderosos que sobrepassen la persona en crisi i s’expandeixen, com el foc, d’un cos a l’altre.

El dia del seu quarantè aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar i destapant un laberint de secrets enterrats en l’ànima fosca de la quotidianitat. Malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió entre els seus éssers estimats, confortablement acomodats en les seves pors, aquests es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla.

Tercer espectacle del dramaturg i director argentí Nelson Valente que arriba a la cartellera catalana, un text intel·ligent que s’endinsa en qüestions que afecten tota la humanitat amb unes excepcionals interpretacions.

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30