Espurnes Barroques 2021

Esdeveniment

Espurnes Barroques 2021

Lloc: 
Diferents espais
Data: 
divendres 14 de maig 2021 a diumenge 13 de juny 2021
Horari: 20:00 a 18:30
Preus: 
Gratuït fins als 5 anys Descompte 50% dels 6 als 16 anys
Població: Cervera
Encara sense vots

El festival Espurnes Barroques, nascut el 2018, ofereix propostes musicals d’alta qualitat, acompanyades de tastos gastronòmics i, sobretot, a petits municipis de la Catalunya Central, posant en valor el seu llegat barroc i el seu paisatge singular. A través de la cultura, doncs, Espurnes Barroques pretén promocionar integralment l’entorn rural, propiciant experiències de cost assequible que tenen també una mirada social i educativa, creant un privilegi únic a l’abast de tothom. Es tracta d'un certament desestacionalitzat, tenint lloc durant quatre caps de setmana de primavera, a cavall dels mesos de maig i juny.

El Festival Espurnes Barroques ha adoptat un protocol especial per vetllar que tots els actes i esdeveniments puguin garantir la seguretat i prevenció de la Covid-19; seguint les indicacions de les autoritats competents, s'aplica un protocol que afecta tant el públic, com els artistes i treballadors.

  • L’aforament dels espais és limitat (50%). Recomanem comprar / reservar les entrades anticipades a la web.
  • Es recomana arribar amb temps.
  • És obligatori l'ús de mascareta, exceptuant les persones que per motius mèdics n'estiguin exemptes i les situacions en què pugui resultar contraproduent.
  • Tingueu present la distància de seguretat.
  • Apliqueu-vos una solució hidroalcohòlica a les mans abans d’entrar.
  • No es facilitaran programes de mà impresos. Es podran consultar abans dels concerts des de la web o descarregar-los al mòbil a través d'un QR que hi haurà a l'entrada de cada concert. Tanmateix, recomanem evitar l’ús de pantalles durant les actuacions.
  • L’organització garanteix la correcta desinfecció dels espais i, en les actuacions que no es fan a l'aire lliure, difon olis essencials de grau terapèutic amb efecte bactericida i virucida.
  • L’entrada per als concerts és, a tots els efectes, una declaració responsable de no saber-se infectat de Covid-19 ni tenir-ne símptomes. En cas d’haver adquirit l’entrada i deixar de complir aquest requisit, s’abonarà l’import íntegrament.

megabanner2_espectacles

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta