Estades Estiu | Balaguer

Esdeveniment

Estades Estiu | Balaguer

Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

La Paeria de Balaguer vol garantir que durant el període d’estiu els infants de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats esportives, educatives, culturals i de lleure. Per aquest motiu està treballant en l’organització de les diferents activitats d’estiu que es duen a terme des de fa uns anys adreçades a infants de 3 a 16 anys.

  • Del 27 de juny al 2 de setembre

Passa unes jornades amb els teus amics d’una forma ben diferent, experimentant amb les possibilitats que ens dona l’activitat física i l’esport, la natura i el lleure.

Podràs escollir la modalitat que més t’agradi que es desenvoluparà en un equipament puntual i aïllat de la resta, amb l’especificitat de poder-hi portar a terme totes les activitats que s’hi pronuncien:

-Tecni Camp Esport

-Tecni Camp Aventur/Natur (imprescindible BTT)

-Tecni Camp Move

[MÉS INFORMACIÓ]
 

  • Del 27 de juny al 29 de juliol

Art Estiu pretén reunir totes aquelles activitats artístiques i culturals que molts infants ja realitzen durant el curs fora de l’escola per tal de potenciar encara més aquestes disciplines, cercant la part més lúdica de cadascuna d’elles. Així doncs a partir d’un centre d’interès que anirà guiant les diferents activitats es treballaran, entre d’altres: les arts plàstiques, el teatre, la dansa i les arts del moviment, la descoberta de la ciutat i el seu entorn. Art Estiu és un conjunt d’activitats culturals, artístiques i de lleure adaptades al nou context d’emergència sanitària i a les necessitats de les famílies, vetllant sempre pel compliment de les mesures d’higiene i seguretat que s’exigeixen en cada moment.

[MÉS INFORMACIÓ]

  • Del 27 de juny al 29 de juliol

La Paeria de Balaguer vol garantir que durant el període d’estiu els infants de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats de lleure educatiu. Amb aquesta finalitat organitza els Petit Art Estiu.
Així doncs a partir d’un centre d’interès que anirà guiant les diferents activitats es treballaran, entre d’altres: les arts plàstiques, el teatre, el ball, la descoberta de la ciutat i el seu entorn.
Petit Art Estiu és un conjunt d’activitats culturals, artístiques i de lleure adaptades al nou context d’emergència sanitària i a les necessitats de les famílies, vetllant sempre pel compliment de les mesures d’higiene i seguretat que s’exigeixen en cada moment.

[MÉS INFORMACIÓ]

  • Del 27 de juny al 8 de juliol

Taller d'Arqueologia al Castell Formós (Museu de la Noguera)

Cota Zero és un taller que consisteix en participar en l'excavació arqueològica que el Museu de la Noguera realitza al castell Formós. Durant el taller s'intervé en totes les tasques que es duen a terme en una excavació arqueològica, des del treball de camp, fins al rentat i marcatge dels materials. El taller es realitza de 8.00 a 12.00 h al castell i de 12.00 a 13.30 h a les piscines del Secà de Balaguer.

[MÉS INFORMACIÓ]

  • De l'11 al 22 de juliol

És un projecte de la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Balaguer i l’Oficina Jove de la Noguera, consistent en oferir la possibilitat als joves del municipi de realitzar una activitat de voluntariat durant l’estiu al servei del poble. Els serveis que s’ofereixen en funció dels que disposa el municipi, ja sigui casal d’estiu, brigada municipal, tasques socials…

Els i les joves hi participen voluntàriament però se’ls demana compromís amb el que decideixen fer I responsabilitat en les activitats que duran a terme. Una vegada s’han realitzat les tasques adequadament els i les joves reben una compensació.

[MÉS INFORMACIÓ]

  • Del 4 de juliol fins al 2 de setembre

Les estades infantils municipals d'estiu estan adreçades a infants de 4 mesos a 3 anys amb la voluntat de facilitar la vida laboral i la vida familiar. Es faran activitats de lleure adaptades a l'edat, sense oblidar l'adquisició i manteniment dels hàbits d'alimentació, higiene, descans i autonomia, tan importants en aquesta etapa.

[MÉS INFORMACIÓ]

Agenda d'activitats

desembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31