Exposició Confin-Art. Paisatges d'un confinament

Esdeveniment

Exposició Confin-Art. Paisatges d'un confinament

Lloc: 
Museu Comarcal de Cervera
Data: 
dijous 10 de setembre 2020 a dimarts 08 de desembre 2020
Horari: 21:00 a 20:00
Població: Cervera
Encara sense vots
Exposició col·lectiva al Museu de Cervera. Fins a 21 artistes participen en la mostra CONFIN_ART. A tots ells els uneix el territori, són artistes que treballen a la comarca de la Segarra i comarques veïnes (Urgell, Anoia, Conca de Barberà, les Garrigues), i el seu treball crític cap a allò que ha significat la pandèmia i el confinament que hem viscut. 21 propostes amb llenguatges ben diferents -des de pintura a accions performatives, escultura, literatura, vídeo instal·lacions i escultura- a partir de les quals els artistes comparteixen amb nosaltres la seva visió, el seu punt de vista sobre conceptes universals i propers a tothom.
El visitant viurà l’exposició a partir de la recreació d’experiències per part d’una actriu que dialogarà de forma lliure amb les obres i el propi públic. Us animem a visitar o revisitar aquesta mostra d’artistes del nostre territori que ens permet reflexionar des de la creació artística sobre els difícils temps de confinament i pandèmia actuals.

Per assistir a la inauguració caldrà reserva prèvia:

Vols viure una visita experiència única? T'agraría veure l'exposició a través d'una mirada personal que et convidi a la reflexió? Confin-art pot esdevenir una porta oberta a noves propostes artístiques. Les obres exposades plantegen conceptes i conflictes que, segurament, totes les persones en un moment o altre ens hem preguntat. L'art pot transformar-nos, pot ajudar-nos a entendre'ns i planteja noves possibilitats i reptes a perseguir. T'oferim noves maneres de recórrer l'exposició, de mirar i escoltar les obres a partir d'una acció que succeirà només per tu. T'hi atreveixes? 

Tria i reserva el teu recorregut escènic: 

Recorregut comiat (tristesa, solitud, pèrdua, comiat silenciós)

Recorregut temps (temps per pensar, re connectar amb la casa, amb la natura)

Recorregut boig (pors, incertesa, casa presó)

Recorreguts escènics per a grups reduïts (fins a 6 persones)

Entrada amb reserva prèvia:

8€ / persona(en grups de 6) - 9€ / persona (en grups de 4-5) - 18€ / persona (en grups de 2-3)

 

El visitant viurà l’exposició a partir de la recreació d’experiències per part d’una actriu que dialogarà de forma lliure amb les obres i el propi públic. Vols viure una visita experiència única? T’agradaria veure l’exposició a través d’una mirada personal que et convidi a la reflexió? Confin-art pot esdevenir una porta oberta a noves propostes artístiques. Les obres exposades plantegen conceptes i conflictes que, segurament, totes les persones en un moment o altre ens hem preguntat. L’art pot transformar les persones, pot ajudar-nos a entendre’ns i planteja noves possibilitats i reptes a perseguir. T’oferim noves maneres de recórrer l’exposició, de mirar i escoltar les obres a partir d’una acció que succeirà només per a tu. T’hi atreveixes?

Marta Agustí i Maria Mora, Teresa Alsina, Eduard Boleda, Lali Calzada, Aina Castelltort, Joan Codina, Alba Cuñé, Xavi Fonoll, Miquel Gascón, Eric Grau, Carlota Herebia, Manescal, Tomeu Montagut, Lucio Ortega, Marta Pruna, Ramon Sala, Ramon Sanfeliu, Josep M. Santesmasses, Roser Sàrries, EriK Schmitz, Alba Torres

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

novembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?