FASE CULTURA

Esdeveniment

FASE CULTURA

Cartell Fase Cultura
FASE CULTURA
FASE CULTURA
FASE CULTURA
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
Lleida viurà aquest estiu la 'Fase Cultura'. Una setantena d'espectacles amb companyies i artistes locals ompliran els caps de setmana de juliol i agost amb arts escèniques, música, cinema i espectacles multidisciplinars. Es duran a terme en 15 escenaris diferents distribuïts per la ciutat com són els camps de futbol de Gardeny, Balàfia, Magraners i Secà de Sant Pere; la plaça de la Llotja; l'amfiteatre dels Camps Elisis; la plaça de la Sardana; el Museu de l'Aigua; la pista de la Panera, i també el solar del carrer Cavallers, 33; el pàrquing de la UdL; Torre Salses; el parc de Serra Llarga; Raimat i la plaça Esteve Cuito. Seran activitats gratuïtes amb reserva prèvia i aforament limitat per garantir les mesures de seguretat i higiene.

'Fase Cultura' tindrà lloc del 3 de juliol al 29 d'agost en quinze escenaris diferents de la ciutat de Lleida. Els vespres de dijous a diumenge, la cultura serà al carrer, amb una programació per a tots els públics i amb empreses, companyies i artistes de Lleida: arts escèniques (circ, teatre, titelles, pallassos), arts visuals i cinema, música (clàssica, moderna, contemporània) i espectacles multidisciplinars.
Totes els espectacles de 'Fase Cultura' seran gratuïts però amb aforament limitat, per aquest motiu és necessari fer reserva prèvia. Caldrà fer la reserva online, per a cada esdeveniment, a http://paeria.cat/fasecultura, amb un màxim de cinc localitats per reserva. També es podrà fer telefònicament trucant al 973279356, de dilluns a divendres d'11 h a 13 h. Les reserves s'obriran cada dilluns per als esdeveniments que se celebrin en la setmana en curs i es tancaran el mateix dia de celebració a les 13 h. Així mateix, es podran efectuar un màxim.
Per assistir a l'espectacle, caldrà portar les reserves en pdf o format mòbil als dispositius electrònics. Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d'anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d'assistències. A la vegada, per accedir als espectacles i concerts serà obligatori l'ús de mascareta.

Agenda

gener

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?