Festes de la tardor

Esdeveniment

Festes de la tardor

Festes de la tardor
Festes de la tardor
Festes de la tardor
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
"Finalment, Lleida és a punt de celebrar la Festa Major. I això, ara més que mai, és motiu d’alegria i esperança… La pandèmia mundial de la Covid ha trasbalsat, també, el calendari de festes de la ciutat i enguany vam haver de renunciar a la Festa Major en pro d’un interès superior: el de la salut i la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes. Amb l’aprenentatge que ens ha brindat el Fase Cultura, el festival d’estiu que ha portat la cultura a tots els barris de la ciutat de forma segura i atractiva a tots els públics, i ara que la situació sanitària és més estable i menys extrema, podem finalment oferir-vos aquest programa d’actes.
Les Festes de Tardor que hem preparat pensant en tots i totes són una proposta variada, capaç de satisfer tots els gustos i, a més, de fer-ho amb totes les garanties sanitàries. La plaça de Sant Joan i els Camps Elisis seran els dos principals escenaris d’aquestes festes que són un comiat de l’estiu i una benvinguda a uns mesos que desitgem millors que els que deixem enrere. Alhora, volem homenatjar tot aquell personal que durant aquest temps s’ha mantingut a primera línia i és per aquest motiu que Montse Gea, fins fa uns dies presidenta del Col·legi d’Infermeria de Lleida i flamant directora general dels Professionals de la Salut, serà la pregonera.
El calendari d’actes, com veureu, és divers i combina la cultura més tradicional i popular -amb unes actuacions adaptades a la situació actualamb una oferta de concerts àmplia i de primer nivell. Els lleidatans i lleidatanes mereixíem uns dies de festa com els que us presentem i desitjo de tot cor que els puguem gaudir en la seva plenitud i sempre, sempre, sent conscients que la millor manera de protegir els altres és començar per un mateix.

Bones Festes de la Tardor!"

Miquel Pueyo París (Paer en cap) i Ignasi Amor (Regidor de Joventut, Festes i Tradicions)

TOTS ELS ACTES SÓN AMB AFORAMENT LIMITAT, PER AQUEST MOTIU ÉS NECESSARI FER RESERVA PRÈVIA

Entrades via online: A través de cada esdeveniment en aquest propi web o al web www.festeslleida.cat

Via Telefònica: A través del tel. 973212635, de dimarts 22 a divendres 25, de 10h a 12h

  • Les reserves s’obriran el dia 21 de setembre i es tancaran el mateix dia de celebració de cada esdeveniment, 30 minuts abans de l’inici de l’acte.
  • Màxim 5 localitats per reserva. Si us plau, reserveu només les localitats que utilitzareu.
  • Porteu les reserves en pdf o format mòbil als vostres dispositius electrònics.
  • Totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.
  • Es permetrà l’accés al recinte, 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle.
  • Començat l’espectacle, si hi ha localitats disponibles es permetrà l’entrada de públic (previ registre).
  • Tot i tenir entrada, un cop iniciat, no es reserva la localitat.

Notes

El programa de les festes pot ésser sotmès a alguna modificació de darrera hora. En aquest cas, els canvis es comunicaran a la ciutadania a través dels canals municipals: webs, xarxes socials i als mitjans de comunicació.

Més informació sobre les mesures

megabanner2_espectacles

Agenda

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Enquesta