Fira de Sant Ermengol

Esdeveniment

Fira de Sant Ermengol

Lloc: 
Diversos espais
Data: 
divendres 16 d'octubre 2020 a diumenge 18 d'octubre 2020
Horari: 10:00 a 21:00
Població: La Seu d'Urgell
Encara sense vots
La Seu d'Urgell celebrarà els dies 16, 17 i 18 d’octubre de 2020 una nova edició de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol – Fira dels Formatges Artesans del Pirineu. L'Ajuntament contempla la possibilitat de poder organitzar la mostra de formatges artesans de l’àrea sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, així com de productes de proximitat de l’Alt Urgell i la Cerdanya, en format presencial durant el cap de setmana de la Fira. Els dies 17 i 18 d'octubre tindrà lloc la Fira de Sant Ermengol PRESENCIAL, amb 30 parades de l'aire lliure, 24 formatgeries, al Passeig Joan Brudieu de la Seu d'Urgell! Tot plegat, amb les mesures que el PROCICAT va aprovar per fer fires segures.
La ubicació seria en un espai obert a la Seu d’Urgell, amb estructures de de fusta, per tal de promocionar i oferir un espai de venda, sempre i quan la situació sanitària ho permeti i es pugui realitzar amb les garanties de seguretat que ens estableixen els plans sectorials de Fires i mercats.
Seguint amb l'ànim d'anteriors edicions, l'Ajuntament impulsa la Fira de Formatges Artesans dels Pirineus, de caràcter agroalimentari i d'àmbit internacional, on hi participen productors catalans, aragonesos, bascos, navarresos, francesos i un formatge convidat, la qual es consolida any rere any com a plataforma de promoció, difusió i projecció exterior dels formatges elaborats als Pirineus.

Divendres, 16 d’octubre, descobreix "Com millorar l’eficiència de la producció de formatge artesà"

Per tal que un tall de formatge arribi a la taula del consumidor amb la màxima qualitat i el millor preu possible s’han d’engranar una colla de processos dels quals en són responsables entre d’altres el pagès, el formatger, l’afinador o els distribuïdors. La bona feina de cada un dels actors és bàsica, així com també ho és la coordinació entre cada un d’ells.

En les jornades de la Fira de Sant Ermengol d’enguany parlarem de les estratègies de cada actor per aconseguir un negoci eficient i sostenible. Analitzarem les dificultats per harmonitzar l’oferta i la demanda entre pagesos i formatgers i de les diferents solucions adoptades pel sector.

megabanner2_espectacles

Agenda

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Enquesta