Fira del Codony

Esdeveniment

Fira del Codony

Fira del Codony Tremp
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
L’Ajuntament de Tremp treballa en els preparatius d’una 19a edició de la Fira del Codony, que enguany es trasllada a la xarxa per adaptar-se a la nova realitat i seguir apostant per mantenir la vitalitat del sector productiu i el dinamisme de la ciutat.
Si bé per a aquesta edició marcada per la incertesa, ja hi havia la previsió de complementar l’esdeveniment amb un espai virtual, les noves restriccions marcades aquest passat divendres, obliguen a suspendre la seva celebració al carrer i repensar el seu format que, finalment, serà 100% virtual.
A la plana web de la Fira durant tot el dia 31 d’octubre s’oferiran activitats de divulgació sobre el codony i els seus derivats, així com dels altres productes del Pallars. I ja s’han obert els perfils del Codony a les xarxes socials Instagram i Facebook, on es podrà seguir el què passa a la ciutat de Tremp en relació a aquesta fira, els seus expositors i l’activitat complementària.

Per tal d’animar la fira es va organitzar un concurs d’aparadors entre els comerços de Tremp. Aquesta activitat es manté i tota la població pot votar el que més li agradi a través d’internet: L’establiment guanyador rebrà un premi de 300€ i una falca a Ràdio Tremp per la campanya de Nadal. 

 

megabanner2_espectacles

Agenda

novembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?