Jazz al Pati

Esdeveniment

Jazz al Pati

Jazz al Pati
Jazz al Pati
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Després de l’aturada obligada per la pandèmia del COVID, Balaguer celebrarà la quarta edició de Jazz al Pati del 27 al 30 de maig. Els concerts es podran seguir via streaming i també presencialment amb limitacions de capacitat. La mostra inclourà un programa amb algunes actuacions incloses al cartell de l'any passat, després del compromís assolit amb les escoles col·laboradores per tornar a programar els concerts que la pandèmia va obligar a suspendre en la passada edició.

En aquesta edició hi destaca la producció pròpia que es farà el dijous com a prèvia. Sota el nom de 'Jazz llegit' serà una col·laboració de l'Escola de Música i la Biblioteca, que inclourà música i lectura de textos i poemes sobre jazz. També ha fet menció especial del duet format per Roger Santacana i Oscar Latorre, que ja havien format part del cartell de la primera edició i que actuaran al festival el dissabte.  

L’organització de la mostra es va comprometre amb les escoles col·laboradores a tornar a programar els concerts previstos en l’edició de 2020. Així doncs, la quarta edició de Jazz al patí manté el Conservatori Superior de les Illes Balears com a escola convidada, a més dels centres col·laboradors habituals, ESMUC, Liceu i Taller de Músics.

Dijous 27

A manera d’introducció, a les 18h es realitzarà un concert familiar a càrrec del grup de dixieland Apocadixie Cotton Pickers. Posteriorment, a les 20h, un espectacle literari musical de producció pròpia ideat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’Escola Municipal de Música de Balaguer anomenat “Jazz Llegit”.

Divendres 28

A les 19h, inaugurarà la mostra Auidó Quintet que és el grup que vindrà de les Illes i és un quintet de hard bop amb un nivell interpretatiu altíssim. A les 20:30h, clourà el concert el Carles Medina Quintet, un quintet liderat pel saxo mallorquí resident a Barcelona que dona nom al grup.

Dissabte 29

A les 19h, tancarà la mostra un concert del duet de l’ESMUC Santacana & Latorre, dos músics que ja van participar en la primera edició de la mostra donant mostres del seu gran talent i, a les 20:30h, del Sandra Rodríguez Group del Liceu, un grup que proposa una fusió de jazz flamenc extremadament interessant.

Diumenge 30

A les 12h, inclòs en el marc del cicle Assolellats, el grup de teatre 'En clau de clown' estrenarà l’espectacle “La bruixa del jazz” per a infants a partir de 4 anys.

megabanner2_espectacles

Agenda

juny

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?