La Revelació - Cia. La Rueda/TeatrodeCERCA i Festival Grec

Esdeveniment

La Revelació - Cia. La Rueda/TeatrodeCERCA i Festival Grec

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
Què faries si tinguessis accés a material classificat que demostrés l'abús, la corrupció, i la il·legalitat tant del govern com de grans empreses? Els protagonistes són ELS TRES GRANS “WHISTLEBLOWERS” digitals actuals: JULIAN ASSANGE, CHELSEA MANNING i EDWARD SNOWDEN.
Els seus actes els han portat a l'exili i la presó. En escena, veurem cadascun d'ells en una situació de tancament. Encara que relacionem aquests fets amb la moderna era d'Internet, és una historia molt antiga. Que potser aquests tres personatges no ens recorden al mite del boig que crida la veritat enmig de la plaça pública i, acusat de fals profeta, traïdor o heretge, acaba empresonat, assassinat o bandejat?
La revelació, amb un punt de vista humà, tracta també els diferents tipus de censura moderna, la crisi dels mitjans i del periodisme, la llibertat d'expressió, les formes de control de governs i les noves formes digitals de resistència. Tots els diàlegs, situacions i documents de l'obra són REALS tot i que semblen fruit d’una ficció dramàtica o d'espionatge.

megabanner2_espectacles

Agenda

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Enquesta