Les Garrigues Guarnides

Esdeveniment

Les Garrigues Guarnides

Les Garrigues en Flor
Lloc: 
Les borges blanques
Data: 
dissabte 20 de maig 2023 a diumenge 04 de juny 2023
Horari: 09:00 a 20:00
Població: Les borges blanques
Encara sense vots

El Consell Comarcal de les Garrigues convoca el 7è concurs comarcal per embellir els pobles de les Garrigues als municipis que han manifestat la voluntat de parcipar-hi. Aquest concurs, que fins ara s’anomenava Les Garrigues en Flor, enguany l’hem modificat a causa de la situació de sequera i per això s’anomena Les Garrigues Guarnides.

 

Hi poden parcipar tots els ajuntaments i els grups de veïns o persones a títol col·lectiu o individual, establiments i comerços que decorin els seus balcons, carrers, façanes i entrades, amb flors i plantes naturals i/o ornamentació arficial, dels pobles que han manifestat la voluntat de parcipar al concurs.

El concurs consta de dues categories:

-  Ajuntaments. L'ajuntament parcipa al concurs amb l'ornamentació d'un o diversos espais públics del poble. Caldrà especificar que farà cada ajuntament per decorar el municipi. 3.2.

Veïns dels pobles. En la qual hi ha 3 premis d'àmbit comarcal que decidirà el jurat i un premi que es decidirà per votació popular:

· Premi al millor carrer. (premi col·lecu) 

· Premi a la millor casa.(premi individual) Un primer premi i un segon premi. 

· Premi a la millor casa decidit per votació popular(premi individual)

La votació es podrà fer a través de la pàgina de Facebook de Turisme les Garrigues, Facebook.com/turisme.garrigues, fins al 5 de juny a les 9.00 h.

La foto presentada al concurs més votada guanyarà el premi popular.

Els veïns que vulguin parcipar hauran d'omplir un formulari d'inscripció que trobaran al web del Consell Comarcal de les Garrigues.

El termini per presentar aquesta butlleta d'inscripció serà el dia 12 de maig fins a les 14 h. L'úlm dia per enviar la fotografia amb l'ornamentació serà el 31 de maig fins a les 14 h, especificant el nom del parcipant, el poble i l'adreça.

Les fotografies es podran enviar per correu electrònic o a través d'un formulari penjat també al nostre web.

Es podrà parcipar en més d'una categoria. El formulari es pot trobar a la següent adreça www.ccgarrigues.com o el pot facilitar el mateix ajuntament.

En formalitzar la inscripció es donarà un disnu, que haurà d'estar visible durant els dies d'exposició del concurs i que servirà per idenficar els indrets que hi parcipen de cada poble.

Aquest disnu es pot recollir a l'Ajuntament entregant una còpia de la inscripció.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

maig

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31