L'Home Llop & The Astramats

Esdeveniment

L'Home Llop & The Astramats

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Mitjana: 5 - Total: 1 vot
L’Home Llop & The Astramats presenten “Hotel Jamaica”, un EP de quatre cançons amb el que redefineixen el so de la banda i consoliden la formació del grup, respecte al primer disc “Volum 1”. Fan música jamaicana seixantera amb efecte retrovisor: Un grup del segle XXI amb la mirada posada al passat (60's), sense un afany revivalista.

La banda està formada per cinc músics: Pau Llop, veu; Marc Serrats “Xerramqu”, guitarra; Ireneu Grosset, hammond i piano; Jordi Rexach “Mante”, baix; i David Viñolas, bateria. Seguint amb les adaptacions en català a ritme jamaicà, aquest cop (amb la producció d’Ireneu Grosset) han buscat un sonoritat més fidel a la de la Jamaica dels anys seixanta, una dècada que influeix clarament tota la banda.

L’EP que ens presenten consta de quatre adaptacions que transiten des de l’ska a l’early reggae i de l’elegància a l’atreviment. És una selecció personal i subjectiva amb què el grup s’allibera d’ortodòxia i reivindica la gran diversitat d’influències que té. L’homenatge i revisió de la música lleugera catalana dels anys seixanta és, també, en el grup i en el disc, un dels fils conductors; alhora, el grup també beu dels referents de la música jamaicana i fa la seva adaptació al català de molts dels hits que van sortir de l’illa.

Pau Llop, veu. Marc Serrats, guitarra. Ireneu Grosset, hammond i piano. Jordi Rexach, baix. David Viñolas, bateria.

megabanner2_espectacles

Agenda

juliol

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Com passes les vacances d'estiu?