Magnífic Fest

Esdeveniment

Magnífic Fest

Magnífic Fest
Magnífic Fest
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
5
Mitjana: 5 - Total: 1 vot

El Magnífic Fest by Lleida Music Festival es consolida amb la gran acceptació de la 1a edició. Ens sentim orgullosos i molt il·lusionats per crear una nova edició en un món cada cop més connectat musicalment per la recerca de crear noves experiències. L'aposta per la diversitat cultural és una eina decisiva per unir territoris i persones, posant en valor allò que ens fa especials.

La voluntat del nostre festival és buscar la connexió entre éssers humans i la unió de diferents disciplines artístiques com són la música, l'art i la gastronomia. Unir-les per crear una nova identitat, sense perdre la puresa de cadascuna. Perquè tots aquests elements són un patrimoni que cal preservar.

Així, el Magnífic Fest té un component de dinamització cultural i econòmica que cerca donar a la capital del Segrià i tota la demarcació, els dies 16 al 19 de juny del 2022.

Per això volem oferir un Festival únic: potenciant l'art i la diversitat cultural en diferents àmbits. Que compti amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l'escena nacional i internacional impulsant diferents espais del territori i també els artistes.

Crearem noves històries concert rere concert, fent, del Magnífic Fest, una oportunitat de traslladar-nos a un lloc màgic i experimentar diferents moments de felicitat.

megabanner2_espectacles

Agenda

juny

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Enquesta